Anak Ayah Pin merayu supaya ayah Pin pulang  

Friday, July 29, 2005

Ooo... ini rupanya anak ayah Pin pada isteri keduanya, Perihal keriduan anak pada ayahnya - ayah Pin. Dia juga ditahan pada oleh JHEAT pada 20 Julai lalu. Beliau digugurkan dari tuduhan ini mungkin disebabkan mereka (anak-anak ayah Pin) tidak terlibat dalam ajaran sesat ayahnya. Baguslah kalau begitu tetapi pantaun berterusan kenalah diberikan pada mereka. Manakan tidak, mana tak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Walau bagaimanapun sebagai seorang anak mereka tidak boleh membenci dan menderhaka kepada ayah mereka disebabkan ajaran yang dibawanya. Sebagai seorang anak mereka merupakan orang-orang yang rapat dengan ayahnya. Mungkin mereka ini dapat membantu kerajaan untuk menjejaki ayah Pin. dikawasan kampung berkenaan pula orang kampung dan sekitarnya akan mengadakan solat hajat untuk meminta pada Allah SWT supaya menjauhkan bala dari apa yang dibawa oleh ayah Pin dan menjauhi segala ajaran sesat. Kira-kira 2000 orang dari daerah Besut akan menunaikan solat hajat tersebut. sembilan ekor lembu akan dikorbankan untuk diagihkan pada penduduk kampung.
*
**
Komen webmaster - selamat mereka (anal-anak ayah Pin) ini tidak terpengaruh dengan ajaran ayah mereka, kalau tidak mungkin mereka merasakan mereka ini sama taraf dengan anak tuhan... Tentang solat hajat tuh janganlah penduduk kampung menghadirinya disebabkan jamuan lembu sebaliknya gunakan kesempatan terbabit untuk menimba informasi mengenai baik dan buruknya ajaran tersebut dan impak kepada masyarakat dan negara amnya. Jadilah Islam sederhana dari pelbagai sudut dan jauhi laranganNya.
*
**

Wajah-wajah pengikut ayah Pin yang taksub. Mereka ini ibaratnya tidak boleh dibentuk lagi dan mereka ini tidak dibenarkan ikat jamin oleh mahkamah. Botak macam tahanan penagih dadah. Padan muka mereka. Agaknyalah adakah mereka ini "bouncer ayah Pin"?.

AddThis Social Bookmark Button

12 comments: to “ Anak Ayah Pin merayu supaya ayah Pin pulang

  • jo
    11:40 AM  

    ntahle aku tak paham mcm mane org bole masuk ajaran ayah pin.. yang jadi persoalan, ayah pin cakap die tak masuk agama mane² sebab nanti tak adil.. and die mengaku die bukan islam... ok, kalau die nak mengaku macam tu. tapi dalam masa yang sama, die mengaku ketua segala nabi,imam mahadi la,pencipta segala agama la,.. bukan ke tu asal dari agama islam? bagi pengikut ayah pin, tak sedor ke? mengaku bukan islam, tapi perkara yang di bincangkan ada unsur² islam. nampak sangat menyelewengnya. konon nak jadi free thinker dan adil serta bersifat natural. ntah la... sama ada diorang terfikir atau pun saja nak jadi free thinker(kononnye) supaya jadi hip dan boleh keluar paper...

  • pIN VaDeR
    12:04 PM  

    Hai.. Jo ader bernasnya perndapat anda... Betul gak tuh - webmaster

  • zan
    1:27 PM  

    ale..kata murtad tp bila masuk bab kawen...bini sampai 4 yg haram sorg tak cun ponn..pin-ggu btol

  • budakgile
    3:45 PM  

    Moga Allah tunjukkanlah balasan didunia dan akhirat utk dia...amin.....Sgt sedih satu saudara yg lahir Islam jadik camni...Asal islam tapi bile dh riak dan dh salah tafsir apa yg disampaikan.....die bawak kot lain..menyeleweng sungguh..dan takleh nak ckp ape dhla....Hanya Allah je yg tau..Mungkinkah dia ni DAJAI?huhu.....apa2 pon...sedarlah pengikut die tu....takleh nak pikiaq ke ape.....nak satukan agam2 lain pon bukannye kuar dr Islam..kalau bawak mereka ke jalan benar atau ke dalam islam tape gak..ni soh sembah2 lak astagfirullah...huhuhu....dahla tu otak die tkleh nak pk ke ape entahla..last rasul dah sah2 Nabi Muhammad..kitab yg kite perlu rujuk hanyalah Al-quran..tade dh selain tu....ALAHAI ayah-pin oi..sadis tgk ko ni...sesat dah keterlampauan...otak ko masih corot lagi rupenye...universal la ek?kalau universal...buktikanlah islam itu benar kepada org2 yg lain agamanye..bantu mereka utk kenal Islam itu...jgn membeza-bezakan mereka..bawa ke jalan Islam sebenar...bukannye....dok buat kerajaan sendiri...huhu...maknenye ko riak dan nak ko diagung-agungkan..agama Islam tak camtu la..oi...seme diajar supaya rendah diri..jgn rendah keterlampauan...tau Hanya Allah yg satu..Tiada Kuasa selain Dia...ko cuma manusia biasa same je cam org lain..kalau ko terime anugerah sekali pon...gunekanlah dgn sebaiknye.....dekatkan diri kepadaNya..syukur dgn nikmat yg diberikanNya..jgnla sesat menyeleweng yg tahap gaban nih..adeh..

  • Anonymous
    9:41 PM  

    Check out more info
    http://theskykingdom.blogspot.com

    More True Stories for All of you!
    Moga terbuka hidayah hati mu wahai si jahil!

  • Sky Kingdom
    9:45 PM  

    Ambil masa mu baca walau sekejap, insyaallah jika hatimu suci, tiada amarah dihati.

    http://blogomonster.ayahpin.com

    Jangan mengata jika tidak mengerti apa-apa. Informasi mu panjang berjela tapi tidak melekat disanubari manusia.

    Maaf!.

  • Anonymous
    10:15 AM  

    "Selagi tidak dibuang perlembagaan sesat Msia selagi itu akan lahir ramai manusia sesat di Msia"
    ..kata pujangga.

  • Anonymous
    12:24 PM  

    hensem ler anak ayah pin... nasib baik tak ikut perangai ayah dio

  • Anonymous
    10:25 AM  

    ayah pin ni memang pin pon tol lah...tension aku dengar cite dia nih..dahlah dlm vcd cakap bukan2.cakap pun tak reti...ayat pun tunggang terbalik.klu tuhan mestilah perfect ini cakap pun tak pandai terbelit2..ishh...ilmu ape lah setan ni pakai..kesian gak kat org yg kena ilmu hitam dia.ade satu part dlm vcd dia tu aku ngan kwn2 tengok dia ckp kat sorang kristian kat church kot tak silap aku...dia kata dia lantik pendita tu jadi wakil bagi menyatupadukan orang2 kristian kat dunia ni...nampak sangat dia tak tau pasal dunia luar...ko ni pin suka2 nak lantik orang tu sbg wakil agama...ko ingat agama kristian ni takde ketua dia ke?benedict tu yg idup tu bkn ke pope utk agama kristian kat dunia nih..memang buduh nye pin yg buta huruf nih tau....abis tu vertican city tu ape citer?memang tak blajar sejarah btol lah si pin tua ni.dah tu ckp 'orang melayu,diaorang punya pasallah'..kata nak satupadukan semua agama tapi kebodohan nya terserlah bila dia ckp mcmtu.ishhh...byk lagi la klu nk ckp pasal pin..memang dasar pembelit,penipu...dahlah BODOH...HODOH PULAK TU!!!...eeee...tak selera aku...

  • boni
    12:52 AM  

    kelako la some of the comment here... nak gelak pon ada, nak nanges pon ada... adeehhh adehh..sakit pewot aku baca aaaa

  • Anonymous
    10:11 AM  

    aku pernah kenal dengan anak ayah pin.. nama dia khairul.. yg dalam gambar 2 lh..mmg hensem.. tp perangai mcm babi.. betina 2 mainan dia je... masa 2 aku brum0 17 thun.. mmg aku x mtng lg.. aku thu dia 2 anak ayah pin.. tapi ntah mcm mana lh aku boleh ikut dia g sna sni.. last2, ble mak ayah aku thu, bru aku sedar.. mmg jhat lh dia ni.. cerita aku ni bkn rekaan semata2. skrg aku da berumur 21 thun.. gmbar aku dengan si khairul 2 masih lagi aku simpan smpai skrg..bukti kukuh yang aku boleh simpan bhwa aku prnah mnjlinkan hubungan dgn dia.. kisah kehidupan aku sangat dhsyt..

  • nur
    10:21 AM  

    aku rasa mcm nk bunuh je khairul ni.. sbb dia, khidupan aku musnah.. klau x, aku xkan jd bgini..
    msa aku couple dgn dia, bnyk bnda yg dia kongsi dgn aku.. slah stunye psal adik mus may.. namanya dilaila.. sblum dia couple ngan aku, dia couple ngan dilaila.. tp da break.. yg aku pling xbleh lupa, ble kte org msj.. seriously, khairul ni mmg bodoh..bcoz cra ejaan dia msj aku 2 mmg kalah lh bdk um0 2 thun.. ntah pape lh.. x pham aku..x pndai bca lh kot mcm bpak dia.. aku tngok fon dia.. da gmbar seekor betina seksi.. dia ni mmg kuat seks lh.. aku xthu lh pe yg dia buat d blakang aku.. ngan aku, mlut manis giler.. ayat2 2 mmg mkanan dia lh.. aku bersumpah atas nama Allah bahawa cerita aku ni adalah benar.. tidak ada rekaan.. da lama da aku pendam perasaan ni.. aku bercerita ni atas nama berkongsi pengalaman pahit aku..sesape yg pernah menjalinkan hbungan dngan khairul ni, boleh lh berkongsi pngalaman sperti aku.. aku harap, khairul mampus lh cpat2..

Design by Amanda @ Blogger Buster