Artis Lelaki dan lirik lagu ayah Pin  

Tuesday, July 26, 2005



Kemenangan mu semua menyanjungi
Allah melimpahkan nikmat bahagia
Lahirnya Ayah Pin meneraju utama
Imam Mahadi pangkat yang terteraHakim Rabbuljalil kini di persada
Dialah perutusan yang dicari-cari
Pemimpin yang unggul berilmu hakiki
Telah tiba sudah pemimpin terpuji
Menjadi tumpuan sekelian insani
Jendela dunia nyata dan dunia ghaib telah terbuka
Berduyun-duyunlah insan menundukkan dirinya
Meminta keredaan dari maha pencipta
Kehadiran utusan di nusantara
**
Hmmm... lirik lagu ajer dah sesat tambahan pulak kalau kita mempercayainya. Yang herannya ada artis yang menjadi ikutan pada ayah Pin nie. Siap bawakkan lagu nie lagi. Kenapalah jadi macam nie. Saya tidak mahu memaparkan nama dan artis nie, terserahlah pada anda untuk menekanya. Buat pengetahuan saudara semua artis yang saya paparkan nie bukanlah calang-calang artis. Populer gak dier nie saya pun meminatinya. Mungkin ini agaknya cara ayah Pin nak mencari ahli baru. Jika anda antara idola artis terbabit anda mungkin juga boleh mengikuti jejaknya. Nasib baik kita rakyat Malaysia tidak mendewa-dewakan artis kalau tak ntahlah...
*
****
*
Webmaster - Pin VAder
TURN INTO THE DARK SIDE

AddThis Social Bookmark Button

46 comments: to “ Artis Lelaki dan lirik lagu ayah Pin

  • NaSh
    12:43 PM  

    aku da tgk vcd dia.. bukan ke tu penyanyi kumpulan May, Mus kut nama dia.. tul x? aku rasa2 cam dia..

  • nik
    1:33 PM  

    uish..kalau rakyat malaysia tak mendewakan artist..takkan ade la malaysian idol..kihkih..kalau rakyat mesia tak menyanjungi artist..takkan ade le dia nak tarik artist2 dulu..sbb artist pun ramei peminat..ramei peminat..mesti nanti dpt sebar tarik ramei pengikut lagik..hehe..kalau artist takde 'big power'..another word takde pengaruh kuat...takde ler org nak sponsor siti utk jadi duta
    meibelin dll;))

  • d0me
    1:55 PM  

    mmg ramai artis yg terlibat ,
    maklum la golongan artis ni korang tau2 saja la ,
    mus pun mungkin terpengaruh dgn rosli,
    di central market ramai jugak pengikut dan bekas pengikut ayah pin.
    ada yg pernah pergi kat kerajaan langit dia.. etc
    hehe

  • Anonymous
    2:52 PM  

    tak guna nyer ayah pin...menjahanamkan manusia....org camtue patut kita bunuh jer...bagi dia hidup pun tak guna....

  • Anonymous
    3:49 PM  

    kalau gua jumpa ayah pin tepi jalan, confirm, gua bunuh je manusia jahanam ni!!!!

  • di3
    4:17 PM  

    haha ayah pin ni mereng sebenarnye! kesian

  • Anonymous
    4:23 PM  

    oi btul al tu mus dr kumpulan MAY. mula2 aku tak berapa ingat jugak.muka mcm biasa nampak tp tak ingat saper. bila NASH ckp mus baru aku teringat. ish2....aku minat giler kt lagu2 dia tp sori ek...minat kt lagu je bukan kt org dia...

  • Anonymous
    5:19 PM  

    erm...aper nk jd ngn ayah pin ni.hik..hik...lawak giler bila dgr ade org ngaku die tuhan.kata2 die kalau sape2 dgr pn bleh cair.herm..ayah pin nasib baik la kau idup zaman skrang kalau kau idup pada zaman khalifah ar-rasyiddin aku rase dh lame kau kene bunuh.

  • Anonymous
    6:05 PM  

    kalau tak silap aku tu, rosly bekas drum kumpulan def gab c.. ada yang panggil dia lee space

  • Anonymous
    6:09 PM  

    aku rasa kalo jumpa daddy pin tue...kita bagi makan taik jer..

  • Anonymous
    6:17 PM  

    korang tak pasan lagi sorang ke pompuan cantik cung tu??? kalu nak tahu tu lah dia model iklan sunsilk yg memula tu....hancur dah anak melayu sekarang...memula aku tak caye model nie terjebak pastu member aku sahkan memang dia coz dia satu tempat study ngan model nie...kalu tak caye tengok balik vcd ayah a.k.a syaitan pin tu balik

  • Anonymous
    7:09 PM  

    aku nk tanye mane nk dpt vcd ayah pin nie??

  • AntiZina
    12:33 AM  

    salamz.

    Ayah Pin ngaku dia Tuhan!!!
    aku tak sangka cempedak dah jadi nangka.... ada gak golongan Firaun yg hidup pada zaman sekarang

    sedangkan Iblis & Jin pun tak berani nak ngaku Tuhan... ini dah kira brutal dah...

  • karl
    3:06 AM  

    ehh tumpang tanyer...sape lak pengarah filem yg ikut ajaran ayah pin nie?

  • Anonymous
    12:04 PM  

    kerajaan langit? aku rase ayah pin nie baca komik budak getah kot...wahahhhhahaaa..giler btol laa dia nie...muka pon tak nampak solehh..cam mana laa org leh terpengaruh ngan dia nie..

  • Anonymous
    1:57 PM  

    Ish ari tue aku ade nmpk ayah pin.. siap blanje minum lg.. memule aku xtau lak die tue ayah pin, lpas baca majalah mangga baru aku tau... giler ler, die famous tue, kalo ler aku tau sblm tue, for sure jemput die bg ceramah, hahahahh!!!!!!!!!

  • Anonymous
    2:09 PM  

    ------ADA APA DENGAN AYAH PIN------

    D
    Sudah, maafkan aku
    A
    Segala salahku
    D
    Dan bila Pin tetap bisu
    A
    Ungkapkan salahmu

    (*)
    G
    Dan aku, sifat Pin ku
    D
    Dan aku, khilaf Pin ku
    G
    Dan aku, cinta Pin ku
    D A
    Dan aku, rindu Pin ku

    Int : D A D A

    D
    Sudah, lupakan Ayah Pin
    A
    Segala ajarannya
    D
    Dan kita terlupa
    A
    Dan kita terleka

    Back to : (*)

    Reff :
    G
    Kutanya Ayah Pin
    D
    Dapatkah kau lihatnya kerajaan

    Yang diciptakan
    G
    Tapi mengapa
    Bm

    Pin tak berubah
    D A
    Ada apa dengan Pin ho ho..
    G
    Hanya teko dapat meleburkan
    D
    Segala dosa yang tak termaaf
    G Bm
    Tapi mengapa Pin tak berubah
    D A
    Ada apa dengan Pin

    Int: D A D A

    Back to : (*), Reff

    Interlude : G D G Bm D A
    G
    Kutanya Ayah Pin
    D
    Dapatkah kau lihatnya kerajaan

    Yang diciptakan
    G
    Tapi mengapa
    Bm
    Pin tak berubah
    D A
    Ada apa dengan Pin ho ho...

  • Anonymous
    3:34 PM  

    haha...nama sebenar ayah pin ialah ayah pinTU ke syurga....itu yg aku dgr dari mulut pengikutnya...

  • Anonymous
    4:08 PM  

    pintu syurga apa..pintu neraka lagik ada..ishh

  • Serpico
    6:22 AM  

    kita boikot lagu/filem artis dan sesiapa saja yg terlibat ngan pin daddy nih. mana tau secara diam dorang selitkan propaganda dlam lagu/filem dorang.

  • Pin Baju Said
    4:01 PM  

    lagu ayah pin

    angguk angguk geleng geleng
    tunduk tunduk kat ayah pin mangkuk
    iya iya saya saya
    kiri kanan wanita saja

    kena tunduk kalau tak diketuk
    bila terantuk tak usah dipujuk
    biar dia patuk (anak bini)
    ingat pesan atuk..sabar sabar sabar

  • Pin Baju Said
    4:07 PM  

    sambungan lagu tadi..

    pengikut ayah pin plak nyanyi..

    tak apa tak kisah (ambik la suma )
    tak rugi tak mati (bini pon skali)
    tak ambil peduli (wat donno je)
    berserah dan pasrah
    janji ada air jampi

  • Anonymous
    11:28 PM  

    ish...memang dah teruk lah si penghuni neraka ni.apa nak jadi dgn kau ni ayah pinTU neraka!!kau merosakkan maruah,bangsa dan agama.habis anak dara org yg lawa2 kau kerjakan kononnya ada berkat kalau kau yg melakukan!!yg aku hairan ilmu dan muka kau langsung takda seri atau pun cahaya!!!semoga cepatlah kau dapat balasan!!!kau merupakan bapa segala syaitan dan iblis!!hancur lah kau dgn kutukan dan sumpahan org2 islam di alam ini!!!kun fayakun...........

  • Anonymous
    11:39 PM  

    apa nak jadi dgn dunia sekarang ni.tak habis2 dgn ilmu sesat...ada ke patut mengaku tuhan dan memegang kunci pintu ke syurga.hai wire kau tu dah lari kot..pin...apalah nasib org2 yg kau dah tipu dan kononnya kau menjanjikan tempat di syurga..aku rasa kalau tempat ke neraka jahanam mungkin kau diberi tempat first class..nilah dia org yg cetek pemikiran dan tak cukup asas ugama..kalau ikut hukum kau patut dah kena bunuh kerana dah murtad dan tidak boleh dibelas kasihan lagi dgn apa yg telah kau lakukan!!!!utk pengikut2 kau diluar tu semoga cepat lah pulang ke pangkal jalan dan jgn lah jadi manusia yg tidak menggunakan akal fikiran sebagaimana allah telah memberi kau akal utk berfikir!!!

  • Anonymous
    11:19 AM  

    nate ripiiiin nih mmunoh namo kkkapung aku a.... dohla ite,,, tok reti baco pulok (ari tuh koya baco the Star dale keda kopi)aku nok seru ko awok mung sekalie , kito nih wajib BUNUH nate ripin ite tuh,,,,sebak dio tu doh MURTAD gilo babi,,,doh la murtad,,,ajok ore join dio pulook ... sapo-sapo ikut nate bengong tuh meme otok duk JUBOOO...aaa

  • Anonymous
    8:30 AM  

    bagi saya ayah pin patut ditangkap dan di hukum bunuh kerana kes ini sama dengan kes monafendi.Ayah pinmenyebarkan ajaran sesat secara senyap-senyap dan tidak diketahui ramai sehiggakan pihak polis tidak dapat mengesannya.inilah dugaan allah ini baru ayah pin belum lagi dajjal atau yakjud makjud subbahanallah......

  • minoq
    8:33 AM  

    bagi saya ayah pin patut ditangkap dan di hukum bunuh kerana kes ini sama dengan kes monafendi.Ayah pinmenyebarkan ajaran sesat secara senyap-senyap dan tidak diketahui ramai sehiggakan pihak polis tidak dapat mengesannya.inilah dugaan allah ini baru ayah pin belum lagi dajjal atau yakjud makjud subbahanallah......

  • hafess
    8:36 AM  

    ayah pin adalah anak kpd dajjal.Pihak berkuasa perlu mengambil tindakan segera bagi membanteras kumpulan ajaran sesat di malaysia.

  • Kharul Nazmie Mustafa
    8:40 AM  

    saya berasa hairan kenapa ayah pinbaru sekarang ditangkap sedangkan ajaran sesatnya telah lama beroperasi adakan pihak berkuasa Terengganu hanya pandang sebelah mata kpd masalah ayah pin ini.Banteraslah sebelun ia berleluasa

  • Anonymous
    10:32 AM  

    aku rase kan....elok kiter hantar btl2 kat langit,kat neraka tempat dia tu,confirm.....lainlah kalu dia taubat dan seru balik pengikut dia ke jalan yang benar...ye tak?ape2pun jgnlah lepas ni ada lagi krajaan langit...ada kaitan dgn islam hadhari ke nie....

  • Anonymous
    5:48 PM  

    mus may

  • Semutaro
    12:27 AM  

    memang mus tue...haram jadah pukimak punya mus....kalo ada dia depan aku nie mau jek aku ludah muka dia babi betullll....menyesal aku minat kempulan may dulu...lepas nie akan ku bakar semua koleksi2 kumpulan may...anti mus anti ayah pin...kimak ayah pin....

  • Semutaro
    12:27 AM  

    memang mus tue...haram jadah pukimak punya mus....kalo ada dia depan aku nie mau jek aku ludah muka dia babi betullll....menyesal aku minat kempulan may dulu...lepas nie akan ku bakar semua koleksi2 kumpulan may...anti mus anti ayah pin...kimak ayah pin....

  • Anonymous
    6:58 AM  

    Mus....kalau kau bace ni aku harap ko insaf le.buat malu orang Perak aje.....aku pun rock kapak jugak macam ko,tapi hati dan jiwa aku tetap pade yg satu iaitu ALLAH swt.dosa yg lain boleh le kita bertaubat tapi kalau dosa menyekutukan die alamatnye neraka jahanam selama2nyer.nauzubillah

  • Anonymous
    10:34 AM  

    Hoi barua Mus, kitepun rock juge tapi tak de lah nak jual agame, ngape mak bapak kau tak azankan tinge kau ke dulu, atau mak bapak kaupun same cam kau juge, same same kene sampok ngan ayah pin..

    Brutal

  • Anonymous
    6:24 PM  

    aku belum tengok lagi vcd tu. dari mana aku nak dapat vcd tu. can anyone send to my emel so aku boleh download to hard disk? toughlah@yahoo.com is my emel. (Bagi aku manusia yg mengaku dirinya tuhan hanyalah org gila).

  • Ping Pong
    1:04 PM  

    Mus ngan Lee pekak tu dah mimpi nak masuk syurga Ayah Pin...dulu nyanyi kat funfair jer...ni dapat nyanyi untuk tuhan nonok dia...tu fasal dia orang berbangga macam syaitan promote Iblis...

  • Anonymous
    10:56 AM  

    aku pelik sgt2 nape masih ade pengikut si pin ni yg masih nak tegakkan timun layut tu lagi.dah terang2an dia memang dah lari topik dah..aku rasa si pin ni dulu dia ni orangasli la yg tak tau langsung dunia luar atau dlm erti kata lain mcm orang2 yg masih dok dlm gua batu...tu yg sebabnye dia suka tol gi tempat2 batu sembah berhala la apela...mcm kat batu caves tu..kan dia memang orang gua..tu yg dia xtau agama islam eventhough nama kad ic org islam.agaknya si pin ni dah boring sgt dok kalah judi n laga ayam tu yg dia gi laga2kan umat islam...dah gian na la si buduh tahap dewata ni..tak sangka muka mcm taik kat longkang tu boleh kata dia tuhan n ade plak pengikut tu..kata boleh tukarkan orang jadi muda tp nape ko sendiri pin tak ubah jd muda.dahlah tua layot,timun tua bini plak empat2 tua dan bangang...klu tuhan nape ko still nak tua2 tu nape klu ko tak amik bini2 yg cun cam bidadari jd bini ko klu ko ni tol ade kuasa sbg tuhan.GI JAHANAM LA SAMA KO TUA KUTUK TAK SEDAR DIRI...MATI LAGI BAGUS...Puihhhhhhh!!!! bodoh mengalahkan NOBITA...rasanya shin chan tu lagi pandai dari ko PIN SIAL

  • EDEN
    10:55 AM  

    model iklan tu MUNIRA lah...budak melawati..

  • Anonymous
    10:57 AM  

    Err...Pin?Pin Daddy.Aku rase la kan...dia ni,penjelmaan dari setan,jin,iblis atau JEMBALANG TANAH.Or hybrid.Kalau aku le kan dapat tangkap dia ni,bwk pi airport,naik Boeing 757,ikat dia kat tayar.Pastu,landing seganas mungkin atas tar.Kasi 'rata' terus si Pin nih.
    Walaubagaimanapun,dia ada ilmu Naruto yang boleh ilang2.Pasal tu ler dia susah nak ditangkap.Ntah-ntah dia dah boleh duplicate diri dia jadi 2.Seram wooo...~
    ----------------------------------
    Lagu Si Ayah Pin
    Ohok ohok pop x3 yeh yeh!
    Gerakkan kepala kiri dan kanan
    Ikut si Ayah Pin
    Yang bahalol
    Ooh Ayah Pin
    Dimanakah kau berada
    Aa...singahsanamu di teko
    Kerajaan langit
    Marilah kita mencantas(ikut Ayah Pin)
    Kepala Ayaah Piinnn
    Kepada semua pengikut yang sesat
    Pulanglah ke pangkal jalan
    Tangan diayun kepala dipusing
    Mengikut rentak Ayah Pin(yeh yeh!)
    Ohok popx3 yeh yeh!
    Pergilah mampos sama Ayah Pin
    Supaya Islam terpelihara!
    YEAH YEAH!!

  • dol berambus
    2:34 AM  

    bagi aku orang yang oernah kata hukum hudud ketinggalan zaman tuh lebih sesat dari ayahpink ni sebab orang tu ramai pengikut dan pengaruh dia lebih besar dari ayahpink nih...

    ayahpink ni kategori lain, dia ni kerabat ayahdin (beramboi)...

  • Anonymous
    11:19 PM  

    wahai pengikut ayah pin...tobat la cepat..ape la pekdah korang ikut ayah pin tu...dapat dose jer...baik korang bukak kilang buat pin jer...dapat gak duit....gi mampos la ayah pin...

  • Anonymous
    1:49 AM  

    Hey nice info you posted.
    I just browsing through some blogs and came across yours!

    Excellent blog, good to see someone actually uses em for quality posts.

    Your site kept me on for a few minutes unlike the rest :)

    Keep up the good work!

    Thanks!.

  • Google Page Rank 6
    5:59 PM  

    Want more clicks to your Adsense Ads on your Blog?

    Then you have to check out my blog. I have found a FREE and Legitimate way that will increase your earnings.

    Come Check us out. How to Boost Your AdSense Revenue

  • 性爱
    4:10 AM  

    I am totally nude come see me. Take a bit for all pics and movies to load.

    Why do I do this I like to make men blow their jiz in their pants.

    Visit me.激情

  • Anonymous
    3:45 PM  

    elek la bro n sis sekalian...
    kalo sume nk menghukum,sape yang nak selidik salah sendiri..
    kite cakap die sesat,2 memang dah btol dah.. yang kite ni??????
    isya' dgn subuh pun jarang ke surau,ape cer?????
    taw pe hukumnye? munafik taw kalau selalu tgalkan solat isya' dgn subuh kat surau..
    igt tuan2 n puan2,Allah tak suke orang munafik..sok2 msuk neraka dok sblah ayah pin.. kat dunie ckit punye bnci,last2 blasan same.. x nyesal? so ramai2 lah ke surau jom..

Design by Amanda @ Blogger Buster